Ota kontaktia!

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai kenties yhteistyöajatuksia? Ole meihin yhteydessä niin ideoidaan yhdessä lisää!

Projektihenkilöstön esittely ja yhteystiedot:

Jose Piironen

Olen LAB UX Centerin projektipäällikkö sekä toimin projektissa liiketoiminnan asiantuntijana. Osaamisaluettani ovat pk-yritysten liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittäminen sekä yrittäjyys. Haluan olla mukana tukemassa suomalaisia yrityksiä yrittäjyyden polulla.   

jose.piironen (at) lab.fi
0503458478

Jaani Väisänen 

Toimin LAB-ammattikorkeakoulussa projektipäällikkönä sekä digitaalisen liiketoiminnan lehtorina. Olen taustaltani tohtori tietojohtamisen saralta ja tilastotiedettä olen lukenut aina maisteriksi saakka. Kiinnostuksen kohteeni ovat pitkälti datan jalostamisessa tietämykseksi ja paremmaksi liiketoiminnalliseksi ymmärrykseksi.  

jaani.vaisanen (at) lab.fi

Harri Heikkilä 

Työskentelen Visuaalisen viestinnän yliopettajana LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa. Koulutukseltani olen taiteen tohtori (Aalto), valtiotieteen maisteri (HY) ja graafinen muotoilija (TaiK). Tavoitteeni suunnittelussa on käytettävyyden ja estetiikan yhdistäminen. Eritysosaamisaluettani on digitaalinen käyttökokemus ja julkaiseminen, erityisesti kosketusnäyttöisissä laitteissa.  

harri.heikkila (at) lab.fi


Petteri Markkanen 

Olen tietojenkäsittelyn lehtori LAB-ammattikorkeakoulussa. Erityisosaamiseeni sisältyy UX/UI-suunnittelu ja toteutus, sekä käyttäjätestaukset mm. katseenseurantateknologioilla. Haluan olla kehittämässä käyttäjäystävällisempiä palveluita ja sovelluksia, jotka huomioivat parhaalla mahdollisella tavalla loppukäyttäjän, ts. asiakkaan. 

petteri.markkanen (at) lab.fi


Katariina Pakarinen 

Työskentelen LAB-ammattikorkeakoulussa muotoilun asiantuntijana. Ydinosaamistani ovat  asiakaslähtöinen suunnittelu, muotoiluajattelu ja tiedon visualisointi. LAB UX Centerissä toimin palvelumuotoilun asiantuntijana. Olen kiinnostunut myös tulevaisuusajattelun hyödyntämisestä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä.

katariina.pakarinen (at) lab.fi

 

Lasse Torkkeli 

Toimin digitaalisen liiketoiminnan yliopettajana LAB-ammattikorkeakoulussa. Olen taustaltani kauppatieteiden tohtori ja tietotekniikan diplomi-insinööri, erityisalaani ollen pk-yritysten kansainvälisen kasvun edellytykset ja digitaalinen kansainvälinen yrittäjyys.

lasse.torkkeli (at) lab.fi